Image
Snabbgross öppnar ny butik i Uddevalla.
Snabbgross öppnar ny butik i Uddevalla. Bild: Snabbgross

Snabbgross expanderar i Uddevalla

Bygg/Arkitektur Axfoods restauranggrossist Snabbgross fortsätter att expandera och tar nu sitt medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club till Uddevalla. En helt ny butik planeras som är tänkt att öppna under andra halvåret 2025. Inledningsvis kommer butiken att skapa upp till 15 nya arbetstillfällen.
Publicerad den 17 Juni 2024

Butiken byggs på Kvarnkullevägen vid Tavlegatan, i närheten av nuvarande MIO-möbler. Och portarna är tänkta att slås upp under andra halvåret 2025.

– Det känns fantastiskt kul att fortsätta expandera, och nu täcka ytterligare en del av Sverige där vi hittills inte funnits. Uddevalla och närliggande orter gör detta till en mycket intressant marknad för Snabbgross Club, och vi täcker in ett helt nytt upptagningsområde med den nya butiken. Genom att erbjuda högkvalitativa råvaror till riktigt bra priser är vi övertygade om att vi kommer att fylla en lucka för både konsumenterna och för restauranger, caféer och företagskunder i regionen, säger Snabbgross vd Eva Pettersson.

Butiken kommer att bli cirka 1 800 kvadratmeter stor och inledningsvis skapas upp till 15 nya arbetstillfällen. Målsättningen framåt är att kunna växa och skapa ytterligare arbetstillfällen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så efterfrågat är det statliga stödet för omvandling av lokaler

Ekonomi/Finansiering Under tre månader har kommuner kunnat söka stöd för planläggning av småhus och omvandling av lokaler till bostäder. Fastighetssverige har tittat närmre på hur eftersökt stödet har varit.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige