Image
SLP och Axcell Fastighetspartner utökar samarbetet.
SLP och Axcell Fastighetspartner utökar samarbetet.

SLP och Axcell Fastighetspartner utökar samarbete

Bolag SLP utökar samarbetet med Axcell Fastighetspartner och har tecknat avtal om drift och skötsel för ytterligare 29 fastigheter i Skåne och ett tiotal fastigheter i Stockholmsområdet.
Publicerad den 25 April 2022

SLP har samarbetat med Axcell Fastighetspartner sedan 2019 och dagens avtal om drift och skötsel betyder att Axcell kommer att bistå SLP i arbetet med att sänka driftkostnader i majoriteten av SLP:s fastigheter.

– Vi vill utveckla våra fastigheter och få dem i ett skick som vi kan vara stolta över, med nöjda hyresgäster i lokaler som är anpassade efter deras behov. Vi arbetar också mycket med att sänka energiförbrukningen vilket hyresgästerna får ta del av i form av lägre driftkostnader för el och värme, säger Henrik Rönndahl, teknisk förvaltare på SLP.

SLP planerar att tillsammans med Axcell Fastighetspartner fortsätta utveckla sina fastigheter och minska energianvändningen.

– SLP har högt ställda energimål och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att se positiva resultat. Vi börjar med en del snabba, enklare åtgärder och kommer efterhand att fortsätta vårt arbete med större investeringar som exempelvis byte av ventilationsaggregat, uppkoppling av system och utbyte av fjärrvärmecentraler, berättar Henrik Rönndahl.

– Vi tycker det är jättekul att SLP har valt Axcell som huvudleverantör och vi ser fram emot ett bra samarbete, säger Jan-Erik Andersson, regionchef på Axcell Fastighets­partner.

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige