Image

Skanska hyr ut i Solna United

Uthyrning Konsultbolaget Knightec kommer att flytta sitt kontor till Skanskas projekt Solna United i Arenastaden, Solna. Uthyrningen omfattar cirka 1 500 kvadratmeter och planerad inflyttning är i oktober 2019.  
Publicerad den 28 April 2017
Knightec flyttar till Solna United. Bild: Skanska Fastigheter
Knightec flyttar till Solna United.

Knightec är ett svenskt konsultföretag inom teknik och ledarskap specialiserat på utveckling och innovation. Bland Knightecs kunder märks bland annat Astra Zeneca, Scania, Kockums och Tetra Pak. Det nya kontoret inreds för nya arbetssätt, med aktivitetsbaserade ytor, egna rum för projektgrupper, moderna konferensrum och plats för möten i olika former.

– Vårt nya kontor i Stockholm är ett tecken på vår starka tillväxt och en investering i framtiden. Lokalerna öppnar upp möjligheter och nya sätt att interagera, dela kunskap och samarbeta, säger Dimitris Gioulekas, vd på Knightec.

Solna United besår av cirka 30 000 kvadratmeter lokaler och fastigheten kommer stå klar för inflyttning under hösten 2019. Fastigheten ligger strategiskt placerad nära Solna station, bara sex minuters resa med pendeltåget från nya stationen Stockholm City.

– Vi är glada att få välkomna Knightec till Solna United. Läget och husets trivsamma entréplan är två komponenter som attraherar organisationer i behov av nya lokaler, säger Fredrik Lantz, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Stockholm. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige