Image

Skanska hyr ut i Hammarby Sjöstad

Uthyrning Skanska hyr ut två lokaler till Erik Olsson Fastighetsförmedling i kontorsfastigheten Sthlm 03 i Sthlm New Creative Business Spaces i Hammarby Sjöstad.
Publicerad den 18 Januari 2017
Sthlm 03. Bild: Skanska
Sthlm 03.

Uthyrningen till Erik Olsson omfattar totalt 660 kvadratmeter och inflyttningen är planerad till det fjärde kvartalet 2017.

– Vi är mycket glada att vi i Sthlm 03 funnit ett hem för vår Södermalms och söderortsverksamhet. Kontoret erbjuder nya fräscha lokaler för effektiv och proffsig kundmottagning, bland annat genom samarbete med grannen Wayne’s Coffee. Skanska kommer att skräddarsy lokalerna så att de passar våra och våra kunders behov på ett ypperligt sätt, säger Michael Manniche, Sverigechef för Erik Olsson.

Erik Olssons nya kontorsytor i Hammarby Sjöstad kommer att bli söderorts största mäklarkontor med plats för 50 fastighetsmäklare.

– Vi välkomnar Erik Olsson till Sthlm 03 och tycker det är kul att få ett sådant välkänt och bra företag till området. De kommer att ha sitt showroom i gatuplanet vilket skapar nytt liv ut mot Hammarby Allé, säger Anna-Maria Kääriä, marknadschef, Skanska Fastigheter Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige