Image
Sthlm 01.
Sthlm 01. Bild: Skanska

Skanska hyr ut 2 100 kvadratmeter i Sthlm New

Uthyrning Skanska hyr ut cirka 2 100 kvadratmeter kontorsyta i landmärkesprojektet Sthlm 01 till det europeiska betaltjänstbolaget Nets. Inflyttning sker i augusti 2020.
Publicerad den 17 September 2019

Nets Sweden AB hyr samtliga ytor på våning 14 och 15 i det över 100 meter höga kontorshuset. Bolaget ingår i den danska Netskoncernen som levererar betaltjänstlösningar till över 400 000 butiker och 240 banker i Europa.

Sthlm 01 omfattar totalt cirka 26 000 kvadratmeter lokaler. I och med uthyrningen till Nets är över 7 000 kvadratmeter av byggnaden uthyrd. Tidigare kontrakterade hyresgäster är coworkingföretaget Spaces, en restaurang och takbar i regi av krögaren Niklas Ahlbom på det översta våningsplanet samt ett café på entréplan till en ännu inte namngiven aktör.

Sthlm 01 är en del av Sthlm New Creative Business Spaces. Området i Hammarby Sjöstad kommer när det är färdigställt att utgöra arbetsplats för närmare 8 000 människor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige