Image

Skandia flyttar till Lundbergs nybygge i Linköping

Uthyrning Lundbergs har tecknat ett hyresavtal med Skandia som flyttar sin kundserviceverksamhet för banken till kvarteret Bokbindaren i centrala Linköping.
Publicerad den 12 April 2013
Bokbindaren i Linköping. Bild: Strategisk Arkitektur
Bokbindaren i Linköping.

Uthyrningen omfattar cirka 1 500 kvadratmeter med en avtalstid på tre år.

- Vi driver Sveriges bästa kundservice här i Linköping och det är mycket glädjande att vi hittat en kontorslösning där vi kan utveckla vår verksamhet, säger Georgios Godamanis, kundservicechef på Skandia.

- Fastigheten har bästa läge i centrala Linköping och blir dessutom miljöklassad på en hög nivå, vilket passar oss utmärkt.

Lundbergs inledde 2012 bygget av kontorsfastigheten i kvarteret Bokbindaren i Linköping, samma kvarter som idag innehåller bland annat Näringslivets Hus.

Fastigheten kommer innehålla cirka 7 000 kvadratmeter kontor samt garage. Sedan tidigare är det klart att Handelsbanken och KPMG flyttar till fastigheten.
Inflyttning sker under våren 2014.

- Vi är mycket glada att Skandia väljer att flytta till Linköpings modernaste kontorsfastighet. Handelsbanken, KPMG och Skandia bildar ett spännande kluster i kvarteret Bokbindaren. Fastigheten är nu uthyrd till 90 procent. Närheten till Näringslivets Hus stärker klustret ytterligare, säger Roger Ekström, vice vd i Fastighets AB L E Lundberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige