Image
Bild: Atrium Ljungberg

Sju nya aktörer öppnar i Mobilia

Uthyrning I dag öppnar sju nya aktörer i Atrium Ljungbergs köpcentrumsatsning Mobilia.
Publicerad den 27 September 2012
Mobilia. Bild: Atrium Ljungberg. Bild: Atrium Ljungberg
Mobilia. Bild: Atrium Ljungberg.

De nya är Gina Tricot, Intersport, Sats, modebolaget Spirit, Slimfood, Svea Vaccin och Team Sportia.

Intersportbutiken drivs av fjärde generationen sporthandlare i Malmö, som tidigare drev lokalt välkända Månssons Sport, och Team Sportia är den enda Team Sportia-butiken i Sverige med inriktningen Svensk Klassiker.

Om ett år är det grand opening för Mobilia, som då har vuxit från en uthyrningsbar yta på 35 000 kvadratmeter till 60 000 kvadratmeter och ytterligare ett 40-tal verksamheter. Och 2014 har antalet bostäder i kvarteret ökat från 190 till 260.
Atrium Ljungberg satsar 1,1 miljarder kronor i om- och tillbyggnaden av Mobilia, vilket innebär att detta är bolagets största enskilda satsning hittills.

Carola Lavén, affärsutvecklingschef på Atrium Ljungberg:
– Vi tror starkt på Mobilia som handels- och möteplats med ett strategiskt läge mitt i Malmö, på gränsen till innerstan. Mobilia är ett välkänt varumärke med en själ och en historia som vi bevarar och utvecklar, precis som vi gjort i flera andra projekt såsom Sickla Köpkvarter i Stockholm och Rådhuset i Uppsala.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige