Image
Bild: Atrium Ljungberg

Sju nya aktörer öppnar i Mobilia

Uthyrning I dag öppnar sju nya aktörer i Atrium Ljungbergs köpcentrumsatsning Mobilia.
Publicerad den 27 September 2012
Annons
Image
Mobilia. Bild: Atrium Ljungberg. Bild: Atrium Ljungberg
Mobilia. Bild: Atrium Ljungberg.

De nya är Gina Tricot, Intersport, Sats, modebolaget Spirit, Slimfood, Svea Vaccin och Team Sportia.

Intersportbutiken drivs av fjärde generationen sporthandlare i Malmö, som tidigare drev lokalt välkända Månssons Sport, och Team Sportia är den enda Team Sportia-butiken i Sverige med inriktningen Svensk Klassiker.

Om ett år är det grand opening för Mobilia, som då har vuxit från en uthyrningsbar yta på 35 000 kvadratmeter till 60 000 kvadratmeter och ytterligare ett 40-tal verksamheter. Och 2014 har antalet bostäder i kvarteret ökat från 190 till 260.
Atrium Ljungberg satsar 1,1 miljarder kronor i om- och tillbyggnaden av Mobilia, vilket innebär att detta är bolagets största enskilda satsning hittills.

Carola Lavén, affärsutvecklingschef på Atrium Ljungberg:
– Vi tror starkt på Mobilia som handels- och möteplats med ett strategiskt läge mitt i Malmö, på gränsen till innerstan. Mobilia är ett välkänt varumärke med en själ och en historia som vi bevarar och utvecklar, precis som vi gjort i flera andra projekt såsom Sickla Köpkvarter i Stockholm och Rådhuset i Uppsala.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY