Image

Sista dagarna att nominera ditt kontor

Event Nu är det sista dagarna för den som vill nominera sitt kontor till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. På söndag stänger nomineringen på sajten www.sverigessnyggastekontor.se. Hittills har fler än 30 kontor av väldigt hög kvalitet nominerats. - Det ser ut som att vi upprepar succén från förra året, säger Rolf Andersson.
Publicerad den 27 September 2012
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg.

Förra året var det premiär för tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor, och det blev en succé direkt. Ett fullsatt Berns Salonger i Stockholm kunde då bevittna hur Atrium Ljungbergs hyresgäst Dice tog hem segern.

Prisutdelningen och seminarium i år är den 22 november och platsen är densamma – Berns Salonger.
Och såväl moderatorn Tilde de Paula som ordföranden Gert Wingårdh är med även i år. Hittills har drygt 30 kontor av mycket hög kvalitet nominerats

- Tävlingen ser ut att bli ännu bättre än förra året. Det är många väldigt bra kontor som nominerats och jag är säker på att vinnarkontoret kommer hålla väldigt hög klass. Vi siktar på ett fullsatt Berns den 22 november och tar fram ett spännande seminarium, säger Rolf Andersson vd för och grundare av Fastighetssverige och Lokalnytt, som arrangerar Sveriges Snyggaste Kontor.

Sveriges Snyggaste Kontor 2012

* Nominering: Fram till och med söndag den 30 september.
* Omröstning: 1 oktober – 21 oktober.
* Prisutdelning och seminarium: 22 november.
* Läs mer och nominera på www.sverigessnyggastekontor.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besökarna överger handlarna – Jernhusen sätter stopp för helgöppet

Bolag Stockholms Centralstation har tappat uppemot 90 procent av sina besökare. Därför har man nu valt att minska minimiöppettiderna på vardagar och låta verksamheterna stänga under helgerna i april om de vill. – Vissa hyresgäster har bara några få betalande kunder per dag, säger Cecilia Granath, pressansvarig för Jernhusen som äger och förvaltar stationen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY