Image
Moa Chley Tegnelund.
Moa Chley Tegnelund. Bild: Cushman & Wakefield

SHH Samhällsfastigheter anställer transaktionsansvarig

Bolag SHH Samhällsfastigheter expanderar och anställer Moa Chley Tegnelund som transaktionsansvarig. Moa har en bred erfarenhet av samhällsfastigheter och är civilingenjör inom lantmäteri med examen från Lunds Tekniska Högskola.
Publicerad den 4 Oktober 2019

Moa Chley Tengelund kommer närmast från Cushman & Wakefields transaktionsteam i Malmö och innan dess har hon flera års erfarenhet från Hemsös strategi- och transaktionsgrupp. Hon påbörjar sin anställning den 1 november 2019.

SHH Samhällsfastigheter fokuserar på att projektutveckla och äga samhällsfastigheter över hela landet, framförallt kvalitativa vård- och omsorgsfastigheter samt skolbyggnader. SHH Samhällsfastigheter har redan byggstartat två äldreboenden i Stockholm; i Masmo, Huddinge med 79 lägenheter samt i Östhamra i Norrtälje med 60 lägenheter. Därutöver pågår planer för ett antal nya spännande projekt.
– Vi är mycket glada att förstärka vår verksamhet med Moa Chley Tegnelund. Moa som jag arbetat med tidigare kommer att utgöra ett bra tillskott genom sin transaktionserfarenhet och goda förståelse för projektfastigheter. Behovet av samhällsfastigheter är stort och nu tar SHH ytterligare ett steg för att bli en aktör inom samhällsfastigheter, säger Fredrik Alvarsson, vd SHH Samhällsfastigheter.
– Jag ser mycket fram emot att få ansluta till SHH Samhällsfastigheter och bidra till uppbyggnaden av bolaget. Samhällsfastigheter ligger mig varmt om hjärtat och det känns speciellt bra att få hjälpa till att fylla det stora behovet av äldreboenden och skolor, säger Moa Chley Tegnelund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska återuppväckt stationsområde få ett lyft

Bygg/Arkitektur Kommunens planer innehåller hundratals nya bostäder som ska förtäta de södra delarna av Rosengård. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY