Image

Serneke bygger simhall i Alingsås

Bygg/Arkitektur Serneke bygger om Nolhaga sim- och sporthall i Alingsås till ett värde av cirka 200 miljoner kronor. Uppdragsgivare är det kommunala bolaget Fabs som äger fastigheten och hyresgäst är Alingsås kommun.
Publicerad den 7 Oktober 2015
Nolhaga Parkbad ska växa med närmare 4 000 kvadratmeter. Bild: Serneke
Nolhaga Parkbad ska växa med närmare 4 000 kvadratmeter.

Nolhaga Parkbad ska växa med närmare 4 000 kvadratmeter och utvecklas till en modern simhall med äventyrsbad, relax och sporthall.

Upphandlingen av nya parkbadet i Alingsås har varit en lång process.

- Det är oerhört glädjande att vi äntligen kan lägga upphandlingsfasen bakom oss och fokusera på det väsentliga, nämligen att bidra till att alingsåsarna får sitt nya parkbad, säger Mats Hagnert, arbetschef i Alingsås.

Serneke kommer nu, tillsammans med Fabs, att påbörja planeringen av genomförandet. Produktionen påbörjas preliminärt vid årsskiftet och beräknas vara klar senhösten 2017.

- Nolhaga har verkligen behov av en restaurering och det känns kul att vi får göra detta för alingsåsarna. Förhoppningsvis bidrar det till ännu större attraktionskraft för kommunen, säger Daniel Åstenius, vd för Serneke Bygg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY