Image
Serneke bygger i Lidköping.
Serneke bygger i Lidköping. Bild: Felix Gerlach

Serneke bygger 69 lägenheter i Lidköping

Bygg/Arkitektur Serneke Sverige AB har skrivit avtal med AB Bostäder i Lidköping om att bygga 69 hyresrätter. Ordern är värd cirka 105 miljoner kronor.
Publicerad den 19 Juni 2024

De 69 bostäderna i kvarteret Spettet i Lidköping byggs i varierande storlekar från ett till fem rum och kök.
– Vi gläds åt att få bygga lägenheter igen efter en tid där bostadsprojekten varit färre på grund av konjunkturen. Att Bostäder i Lidköping satsar på att bygga välbehövliga bostäder är viktigt och vi ser fram emot att återigen få utföra ett projekt åt dem, säger Patrik Sjögren, arbetschef på Serneke Sverige.
– Detta projekt markerar ett viktigt steg i vår vision om att utveckla bostäder som kombinerar modern design med hållbarhet och livskvalitet, säger Peter Johansson, tillförordnad vd på AB Bostäder i Lidköping.

Byggstarten är planerad till vintern 2024, och de första inflyttningarna kommer att ske sommaren 2026.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige