Image

Scanprop hyr ut vid Telefonplan

Uthyrning Scanprop Development hyr ut 7 500 kvadratmeter på ett 17-årigt kontrakt till Internationella Engelska skolan, som hösten 2014 öppnar sin tionde skola i Stockholmsområdet i fastigheten Timotejen 19 på Telefonplan.
Publicerad den 3 Oktober 2013
Internationella Engelska Skolan öppnar vid Telefonplan hösten 2014. Bild: Scanprop
Internationella Engelska Skolan öppnar vid Telefonplan hösten 2014.

Fastigheten på Tellusborgsvägen 87 ligger invid Ericssons gamla kontor som ska förvandlas till bostäder.

- Vi är väldigt glada och stolta att kunna välkomna Internationella Engelska skolan till Timotejen 19 och vi ser fram emot den fortsatta samverkan med vår nya hyresgäst, säger Curt Ahnström på Scanprop Development AB.

- Det är oerhört givande att få vara drivande i ett uthyrningsarbete som resulterar i att attrahera en stor och långsiktig hyresgäst med ett så starkt varumärke, säger Sara Olsson på Jones Lang Lasalle som ansvarar för uthyrningsuppdraget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige