Image

Rusta öppnar i nya Österås Centrum

Uthyrning Området kring Coop Extra i Österås i Hässleholm utvecklas kring ett handelscentrum med namnet Österås Centrum. Rusta öppnar i dag i centrumet.
Publicerad den 24 September 2014
Rusta öppnar i nya Österås centrum i Hässleholm. Bild: KBK
Rusta öppnar i nya Österås centrum i Hässleholm.

Området drivs av Kristianstad Blekinge Konsumentförening, KBK.

- Rusta är efterfrågat i Hässleholm och vi är glada för att de valde att flytta in hos oss, säger Peter Mattisson, som ansvarar för fastighetsutvecklingen inom KBK.

Om det nya namnet på området säger han:

- Det här området har engagerat Hässleholmarna ända sedan den första bollen rullade på Österås fotbollsplaner, så för oss var det självklart att ge Hässleholms nya handelscentrum namnet Österås Centrum.

I dag finns Coop Extra, Hässleholms Möbelaffär, Skoaffären samt Sportfiske & VVS Bolaget i Österås Centrum.

Enligt Mattisson är fler butiker på ingång.

- Det finns helt klart utrymme för ett handelscentrum i Hässleholm, där du kan köpa mer än bara mat, därför gör vi den här satsningen på Österås Centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige