Image

RO-Gruppen rekryterar HR-chef

Karriär Maria Sigfridson blir ny HR-chef på RO-Gruppen.
Publicerad den 3 Oktober 2017

Maria Sigfridson kommer att ansvara för det strategiska arbetet inom Human Resources med fokus på företagskultur, rekrytering samt talang- och ledarutveckling. Hon har en gedigen affärsbakgrund med mer än 15 års erfarenhet från olika HR roller och kommer senast från en tjänst på Swisslog som nordisk HR-chef.

– Vi är mycket glada att få välkomna Maria till RO-Gruppen. Att rekrytera en HR-chef är en del i vår satsning i att bli Sveriges attraktivaste arbetsplats. Vi tror att Maria med sin erfarenhet och kompetens kommer bidra till att vi tar ytterligare ett stort kliv mot det målet, säger Andreas Jaldevik, vd på RO-Gruppen.

– Jag ser fram emot att få vara med på RO-Gruppens fortsatta resa. De arbetar utifrån en tydlig företagskultur med starka värderingar där det är stort fokus på både individen och teamet. Det RO-Gruppen har byggt upp känns unikt och det skall bli väldigt roligt att få vara med och fortsätta utveckla koncernen, säger Maria Sigfridson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY