Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

Rikshem flyttar in hos Folksam

Uthyrning Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Rikshem. Hyresavtalet gäller drygt 1 100 kvadratmeter kontor i Copper Building på Klara Södra Kyrkogatan 1 i Stockholm. Inflyttning sker under tredje kvartalet 2022.
Publicerad den 20 Juni 2022

– Vi på Folksam Fastigheter är glada över att Rikshem har valt oss som sin nya hyresvärd. I Copper Building finns alla möjligheter för dem att trivas och vi ser fram emot att tillsammans med Rikshem vara med och utveckla en modernt och attraktiv kontorslösning som passar deras behov, säger Erik Löfberg, Senior Asset Manager på Folksam Fastigheter.

Fastigheten Duvan 6 ägs av KPA Pension som är en del av Folksamgruppen.
– De nya, moderna, lokalerna kommer att kunna bidra till mer av samarbetsglädje, kunskapsdelning och stärka Rikshem. Flytten till Copper Building är strategiskt viktig i vårt arbete att utvecklas vidare som bolag, säger Anette Frumerie, vd på Rikshem.

Cushman & Wakefield har bistått Folksam Fastigheter i uthyrningsarbetet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Björn först i Europa med generativ AI i fastighetsbranschen

Teknik De tre senaste åren har Björn Andrén studerat på Kungliga Tekniska Högskolan, men det var när master-arbetet började närma sig som han började fundera på om det inte borde gå att applicera generativ AI på felanmälningsproblem inom fastighetsbranschen – en bransch där verklighet och dokumentation ofta ser väldigt olika ut. – Den verkliga världen speglas inte alltid i dataunderlaget, berättar Björn Andrén för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige