Image

Riksbyggen säljstartar i Växjö

Bostäder Riksbyggen har nu inlett försäljningen av 136 bostadsrätter i BRF Lokstallet i Växjö.
Publicerad den 30 November 2016
BRF Lokstallet. Bild: Riksbyggen
BRF Lokstallet.

BRF Lokstallet blir ett bostadskvarter med två atriumgårdar som utformats med inspiration från Köpenhamn och från gamla magasinsbyggnader som funnits på stationsområdet. Runt den ena gården byggs mindre lägenheter i storlek ett till tre rum och kök enligt Riksbyggens Steg-Ett-koncept. Kring den andra gården byggs lägenheter i storlek två till fem rum och kök.

– Riksbyggen är en långsiktig samhällsutvecklare med målsättningen att bygga bostäder som många olika målgrupper kan efterfråga. BRF Lokstallet är ett mycket bra exempel på just det, säger Michael Lindebring, projektchef på Riksbyggen.

Inflyttningarna i kvarteret kommer att ske löpande i fyra etapper mellan hösten 2018 och hösten 2019.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dicksonska palatsets nyrenoverade fasad kan prisas

Bygg/Arkitektur Göteborgska Dicksonska Palatset, som snart öppnas upp för allmänheten, är en av finalisterna i tävlingen Årets Fasad. Bakom priset, som är är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad, står branschföreningen Mur & Putsföretagen. Ulf Bengtsson, projektledare på Higab, berättar om det varsamma arbetet med att restaurera Göteborgs mest kända doldis. – Med ett såpass gammalt hus kommer många överraskningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige