Image
Diös Brovägen i Gävle.
Diös Brovägen i Gävle. Bild: Diös

Rexel tar plats på Diös Brovägen i Gävle

Uthyrning Elgrossisten Rexel har skrivit kontrakt med Diös om lokal i nyproducerade fastigheten Brovägen. Lokalen, som är cirka 575 kvadratmeter stor, är tillgängligt belägen i markplan och kommer att inrymma yta för både kontor och partihandel. Inflyttning beräknas ske i november.
Publicerad den 13 Augusti 2024

– Det känns väldigt roligt att välkomna Rexel till Gävle Brovägen. De blir en naturlig pusselbit i hyresgästmixen där det dynamiska utbudet av företag kompletterar och driver flöden till varandra. I och med att ytan är sprillans ny har vi kunnat anpassa lokalens utformning på ett sätt som främjar Rexels behov och arbetssätt, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle.

Rexel är grossist inom elartiklar för industriellt och kommersiellt bruk, samt hemanvändning och företaget har butiker över hela Sverige. Nu väljer man alltså att lokalisera sin verksamhet till Gävle Brovägen.

– Vi vill att våra kunder ska känna att vi alltid är nära till hands och därför blev detta en väldigt bra lösning för oss. Gävle Brovägen är en strategisk utgångspunkt av flera anledningar – närheten till centrum och av- och påfarten till E4:an i kombination med exponeringsläget och de helt nya lokalerna skapar en svårslagen tillgänglighet och attraktivitet. Vi ser mycket fram emot att flytta in i november, säger Carin Thuresson, etableringsansvarig på Rexel.

Diös och Rexel har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Advicy charmade draknästet – fick största investeringen

Bolag Sandra Mobaraki och Amir Chizari deltog under torsdagen i SVT:s program Draknästet. Deras bolag Advicy vill med hjälp av modern AI-teknik förändra en konservativ fastighetsbransch. I Draknästet sökte – och fick – de fyra miljoner kronor mot 20 procent av bolaget, den största enskilda investeringen i programmets historia. – Det var spännande och nervöst att vara med i programmet, berättar Amir Chizari för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige