Image
Försvarsminister Peter Hultqvist invigde Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Värtahamnen.
Försvarsminister Peter Hultqvist invigde Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Värtahamnen. Bild: Stadsutvecklarna i Värtahamnen

Rekryteringsmyndigheten till Värtahamnen

Uthyrning I fredags invigde försvarsminister Peter Hultqvist Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Värtahamnen. Totalförsvarets rekryteringsmyndighet hyr 5 000 kvadratmeter av Capman Real Estate i kvarteret Lybeck på Tegeluddsvägen 29A.
Publicerad den 22 September 2020
Annons
Image

De nya lokalerna erbjuder en betydligt bättre planlösning då all verksamhet samlas på en våning istället för som tidigare fem våningar. Det gör det lättare för de prövande att hitta samtidigt som flödet i prövningskedjan optimeras.

Parallellt med inflyttningen pågår arbetet med att bygga ut byggnaden. Genom utvecklingen av kvarteret kopplas Värtahamnen samman med Gärdet. En arkad med trottoar och lokaler i bottenvåningen planeras invid Södra Hamnvägen och framsidan vänds mot Värtahamnen. På så sätt skapas en tydligare koppling till den framväxande stadsdelen, med levande bottenvåningar, lokaler och en variation av verksamheter.

– Att en verksamhet som Rekryteringsmyndigheten flyttar till Värtahamnen bidrar till stadsdelens liv och rörelse. För vår del är det dessutom en bekräftelse på att stadsdelens utveckling mot en levande och attraktiv stadsdel skapar efterfrågan på moderna och hållbara lokaler här, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY