Image

Regus öppnar nytt kontorshotell i Alvik

Uthyrning Regus öppnar nytt kontorshotell hos Anders Bodin Fastigheter i Alvik, Stockholm.
Publicerad den 16 April 2018
Rgeus öppnar på Gustavlundsvagen 12 i Bromma. Bild: JLL
Rgeus öppnar på Gustavlundsvagen 12 i Bromma.

Regus har tecknat ett tioårigt avtal om att hyra cirka 1 700 kvadratmeter i fastigheten Nätdomaren 3 med adress Gustavslundsvägen 12 på Alviks torg.

Regus är en av världens ledande leverantör inom innovativa arbetsplatslösningar. Med produkter och tjänster från fullt utrustade kontor till professionella mötesrum, affärslounger och världens största nätverk av videokommunikationsstudios. Regus erbjuder ett nytt sätt att arbeta, oavsett om det är hemifrån, på resan eller från kontoret.

– Vi är mycket glada att attrahera ytterligare ett framgångsrikt företag till vårt fastighetsbestånd i Alvik, säger Kristina Nirvin, marknadschef för Anders Bodin Fastigheter.

– Fastigheten på Alviks Torg passar våra behov på ett mycket bra sätt och vi ser fram emot att flytta in, säger Patrik Ölvebäck, Country Manager Regus.

JLL har varit rådgivare åt Anders Bodin Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige