Image
Bild: Istock

Regio köper industrifastighet i Norrköping

Transaktioner Fastighets AB Regio och ED förvärvar en industrifastighet om 42 500 kvadratmeter i Norrköping. Fastigheten är belägen i ett utmärkt läge för verksamhetslokaler, precis invid den nya avfarten från E4:an. Säljare är ett privat investmentbolag och tillträde sker den 15 november.
Publicerad den 15 November 2021
Annons
Image

Fastigheten Regulatorn 4 är det första förvärvet som genomförs inom samarbetet mellan Regio och ED. I juni kommunicerades marktilldelningen av Triangeln i centrala Norrköping, vilken nu kompletteras med ett fastighetsförvärv med verksamhetslokaler för industri, lager och logistik.
– Det är jättekul att få möjlighet till ännu en attraktiv fastighetsinvestering i Norrköping och därmed befästa Regio som aktör på marknaden. Vi håller ögonen öppna för ytterligare förvärv och ser fram emot att utveckla relationen vidare med vår lokala partner ED och Norrköpings kommun, säger Eric Bergström, vd för Regio.
– Från ED ser vi mycket positivt på att kombinera vår lokala expertis med Regios erfarenhet av förvaltning och fastighetsutveckling från andra regionstäder. Vi planerar för ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete och ser goda utvecklingsmöjligheter för fastigheten, säger Eddy Demir, vd för ED

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige