Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick

Regio hyr ut kontor till Frivården i Jönköping

Uthyrning Fastighets AB Regio har tecknat ett sexårigt hyresavtal med Frivården avseende en kontorslokal om cirka 630 kvadratmeter i centrala Jönköping. Uthyrningen har genomförts i samarbete med P&E Fastigheter som är Regios lokala samarbetspartner i Jönköping.
Publicerad den 16 Maj 2024

– Vi är glada att få välkomna Frivården till nya lokaler inom Regios fastighetsbestånd i Jönköping City, där de kommer att bli väl omhändertagna av vår lokala samarbetspartner P&E Fastigheter. Regios modell med lokala förvaltare ger oss möjlighet att vara nära hyresgästerna och utveckla fastigheter som tillför värde för både hyresgästerna och staden, säger Eric Bergström, vd för Regio och partner på Brunswick Real Estate.

Regio äger cirka 70 800 kvadratmeter lokaler i Jönköping, vilka förvaltas av P&E Fastigheter.
– Vi har sedan tidigare ett gott samarbete med Frivården i Jönköping, och det gläder oss att vi utvecklar vårt samarbete i takt med att Frivården får utökade uppdrag, säger Björn Pellnor, kommersiell förvaltare på P&E Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De tyngsta Q2-rekryteringarna

Karriär En rad tunga vd-tjänster tillsattes under andra kvartalet. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste rekryteringar under Q2 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige