Image
I somras togs det första spadtaget för den nya Bauhaus-etableringen i Umeå vid Sandbäckens Handelsplats.
I somras togs det första spadtaget för den nya Bauhaus-etableringen i Umeå vid Sandbäckens Handelsplats. Bild: RED

RED fördjupar samarbetet med Bauhaus i Umeå

Handel Bauhaus etablerar en ny anläggning hos RED vid Sandbäckens Handelsplats i Umeå.
Publicerad den 23 September 2021

Under sommaren har Bauhaus och RED (Rico Estate Development) fördjupat sitt samarbete ytterligare och kan nu offentliggöra att RED har avyttrat den färdigutvecklade fastigheten till Bauhaus. Bauhaus tillträder Handelsområdet vid projektets färdigställande som planeras ske under senare delen av Q4 2022. Köpeskillingen kommuniceras ej. Bernstrom & Partners var rådgivare till säljaren RED i denna affär.

– I egenskap av utvecklare så anser jag att det är ett oerhört starkt bevis på kvalité och förtroende när vi lyckas knyta ihop produkten med ankarhyresgästen som sluttagare. Det är ett styrkebesked för såväl Bauhaus som för oss själva, kommenterar Ronald Rico, vd på RED.

– Vi är väldigt glada för att äntligen vara på plats med etableringen i Umeå som vi velat etablera oss i länge. Tillsammans med RED kommer vi få ett fantastiskt nytt och modernt byggvaruhus som bland annat kommer kunna erbjuda Bauhaus enorma sortiment, Drive-in och Badrumsvärld, säger Johan Saxne, marknadsdirektör för Bauhaus i Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skåneporten växer in i Halland

Transaktioner Skåneporten fortsätter sin expansion i södra Sverige och tar genom sitt senaste förvärv steget in i Halland. Vd:n Andreas Meyer berättar för Fastighetssverige om nya förvärvet, utvecklingsplaner och om att bryta ny mark i Sydsverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige