Image

Projektengagemang tillsätter ny affärsområdeschef

Karriär Projektengagemang fortsätter att växa och anställer Mathias Thorsson som chef för affärsområdet byggnad. Tidigare har Mathias Thorsson arbetat på Reinertsen där han hade rollen som regionchef för västra Sverige. 
Publicerad den 1 Mars 2017
Mathias Thorsson. Bild: Projektengagemang
Mathias Thorsson.

Projektengagemang finns på ett 30-tal orter runt om i Sverige och har idag nästan 1 000 medarbetare. Koncernen har hög ambition att växa och nu tillträder Mathias Thorsson som chef för affärsområdet byggnad. Han har en gedigen erfarenhet av projekt- och projekteringsledning för byggnader och anläggningar. Sedan 2016 har han tillhört Projektengagemangs verksamhet i Göteborg.

– Vi är väldigt stolta att få in en så kompetent person som Mathias. Med hans mångåriga bakgrund som chef inom bygg- och anläggningsbranschen är jag övertygad om att han kommer tillföra mycket till såväl affärsområdet som den operativa ledningen, säger Per Göransson, operativ chef och vice vd på Projektengagemang.

Affärsområdet byggnad innefattar genomförande av projekt inom samtliga faser av en fastighets livscykel med både offentliga och privata beställare inom hela bygg- och fastighetssektorn.

– Projektengagemang är ett växande bolag med entreprenörsanda och stark kompetens. Det känns roligt att få en central roll där jag är med och utvecklar verksamheten och vårt kunderbjudande ytterligare, säger Mathias Thorsson, affärsområdeschef på Projektengagemang. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige