Image
Mathias Björkman, Klas Modin och Susanne Essehorn
Mathias Björkman, Klas Modin och Susanne Essehorn Bild: Profi Fastigheter

Profi förstärker och förändrar

Bolag Profi Fastigheter stärker sin fastighetsorganisation i samband med att Susanne Essehorn utses till Fastighetschef, Mathias Björkman till chef för aktiv förvaltning och Klas Modin till chef för affärsutveckling.
Publicerad den 17 Maj 2019

För att ytterligare stärka organisationen och öka effektiviteten gentemot kunderna skapar Profi en integrerad Fastighetsavdelning som inkluderar aktiv förvaltning, affärsutveckling och strategisk uthyrning.

Susanne Essehorn får utökat ansvar genom den nya rollen som fastighetschef då Profi Fastigheter samlar affärsområdena för aktiv förvaltning och affärsutveckling i en organisation tillsammans med strategisk uthyrning. Susanne Essehorn som nyligen började på Profi har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen från bland annat Klövern, Sagax och GE Real Estate.

Mathias Björkman tillträder rollen som chef för aktiv förvaltning. Han är i dag senior förvaltare med ansvar för bland annat bolagets bestånd i Kista.
chef för affärsutveckling blir Klas Modin. Han är i dag ansvarig för Profi Fastighets projektutveckling med ansvar för flera av Profis större projekt.

Mathias Björkman och Klas Modin tar även plats i Profi Fastighets ledningsgrupp.

– Att kunna ge duktiga medarbetare möjligheten att växa inom bolaget, vara kulturbärare och axla ett större ansvar är oerhört tillfredställande. Genom att samla hela vårt fastighetserbjudande i en organisation med Susanne som chef stärker vi ytterligare vår förvaltnings- och utvecklingsaffär både strategiskt och operationellt, säger vd:n Thomas Sipos.

– Det känns jättekul att få ett utökat ansvar och att tillsammans med Mathias och Klas bygga Profis fastighetsorganisation starkare inför framtiden. Vi har många spännande projekt och initiativ mellan de olika affärsområdena, som också innebär att vi kommer att addera ytterligare kompetenser till organisationen, säger Susanne Essehorn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige