Image

Patriam rekryterar ny CFO

Karriär Carina Ohlander blir ny CFO på Patriam. Hon har tidigare arbetat hos Tenzing och JLL där hon verkat som Head of Finance.
Publicerad den 10 April 2017
Carina Ohlander. Bild: Patriam
Carina Ohlander.

Carina Ohlander kommer närmast från ett interimsuppdrag och tillträder sin nya tjänst på Patriam den 14 augusti.

– Med Carinas långa erfarenhet av att bygga rutiner och skapa effektiva processer inom bolagsstruktur är hon helt rätt för oss och vår fortsatta utveckling. Vi är väldigt glada att kunna knyta Carina till oss och jag är övertygad om att hon kommer att fortsätta leda bolaget i rätt riktning, säger Andreas Holmberg, vd för Patriam.

Patriams affärsidé är att uppföra exklusiva och hållbara bostäder i Storstockholm.

– Det är roligt och utmanande att jobba i bolag med tydlig vilja att ständigt förnya sig och bli bättre, vilket är en företagskultur jag är van vid. Genom åren har jag samlat på mig goda erfarenheter inom olika områden och organisationer. Jag trivs verkligen i dynamiska miljöer där den ena dagen inte är den andra lik och jag ser fram emot att påbörja mitt arbete på Partiam, säger Carina Ohlander.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige