Image

Patriam rekryterar ny CFO

Karriär Carina Ohlander blir ny CFO på Patriam. Hon har tidigare arbetat hos Tenzing och JLL där hon verkat som Head of Finance.
Publicerad den 10 April 2017
Carina Ohlander. Bild: Patriam
Carina Ohlander.

Carina Ohlander kommer närmast från ett interimsuppdrag och tillträder sin nya tjänst på Patriam den 14 augusti.

– Med Carinas långa erfarenhet av att bygga rutiner och skapa effektiva processer inom bolagsstruktur är hon helt rätt för oss och vår fortsatta utveckling. Vi är väldigt glada att kunna knyta Carina till oss och jag är övertygad om att hon kommer att fortsätta leda bolaget i rätt riktning, säger Andreas Holmberg, vd för Patriam.

Patriams affärsidé är att uppföra exklusiva och hållbara bostäder i Storstockholm.

– Det är roligt och utmanande att jobba i bolag med tydlig vilja att ständigt förnya sig och bli bättre, vilket är en företagskultur jag är van vid. Genom åren har jag samlat på mig goda erfarenheter inom olika områden och organisationer. Jag trivs verkligen i dynamiska miljöer där den ena dagen inte är den andra lik och jag ser fram emot att påbörja mitt arbete på Partiam, säger Carina Ohlander.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige