Image
Linn Källum går till Pangea.
Linn Källum går till Pangea. Bild: Pangea Property Partners

Pangea rekryterar från New Property

Karriär Pangea Property Partners har rekryterat Linn Källum som ny analytiker på Stockholmskontoret.
Publicerad den 24 November 2020

Källum kommer närmast från New Property där hon har arbetat med transaktionsrådgivning i ett och ett halvt år. Hon har tidigare arbetat med bland annat skattejuridik och fondfrågor på Causey Westling och Fondbolagens förening. Linn Källum har en masterexamen i affärsjuridik med finansiell inriktning från Linköpings Universitet.

– Vi ser fram emot att välkomna Linn till vårt team. Vi tror att grundlig analys är nyckeln till att fatta kloka beslut i transaktionsprocesser, och våra analytiker spelar en viktig roll i det arbetet. Linn har också erfarenhet av transaktionsprocesser, vilket är värdefullt för oss, säger Joakim Arvius, Sverigechef på Pangea Property Partners.

Linn Källum börjar på Pangea den 14 december 2020 och kommer att tillhöra Property Transaction-teamet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY