Image

Optimal får stort uppdrag i Norrtälje

Bygg/Arkitektur Optimal får uppdraget att utveckla den 34 000 kvadratmeter stora handelsplatsen som planeras vid Nordrona, Norrtälje.
Publicerad den 31 Maj 2013
Optimal får uppdraget att utveckla handelsplatsen i Nordrona, Norrtälje. Bild: Optimal
Optimal får uppdraget att utveckla handelsplatsen i Nordrona, Norrtälje.

Området Nordrona ligger vid det forna regementsområdet vid stadens södra infart, intill E18.

Områdets inriktning är mot volymhandel. Ägare till marken är ett bolag som ägs av tre Norrtäljeprofiler; Claes-Göran Sylvén, Magnus Fagerström och Anders Eriksson.

Området består av två olika fastigheter längs med E18 och den första delen beräknas öppna 2015.

- Det här är nog i dagsläget ett av de mest intressanta projekten norr om Stockholm, ett projekt med stor marknadspotential. Norrtälje med omnejd är ett av Sveriges största fritidshusområden där många har behov av såväl det ena som andra, säger Dominika Andræ, partner på Optimal.

- Vår gemensamma vision är dessutom att utveckla området till en modern och intressant volymhandelsplats som ska erbjuda annat än stora boxar som volymhandelsplatser normalt består av. Vi har dessutom redan ett antal intressenter såväl nöje som restaurangverksamhet.

- Vi brinner för att tillföra ny handel till Norrtälje, säger Anders Eriksson, en av delägarna i det nybildade ägarbolaget. Vi kommer med Optimals hjälp att ta nya aktörer till Norrtälje och tänker inte plocka befintlig handel från staden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY