Image

ÖoB till Erikslund i Västerås

Uthyrning G&K Blanks Fastigheter har tecknat hyresavtal med detaljhandelskedjan ÖoB, gällande lokaler i fastigheten Traversbanan på Erikslund i Västerås.
Publicerad den 30 Mars 2016

Fastigheten har renoverats och byggts till och omfattar totalt cirka 19 000 kvadratmeter.

I fastigheten återfinns sedan tidigare hyresgäster som Jula, Willys, Hööks och Barnens Land.

- ÖoB blir ett fantastiskt komplement till de befintliga hyresgästerna och det känns bra att ta in en etablerad och omtyckt kedja som ÖoB, säger Johan Carlberg, vd för G&K Blanks Fastigheter.

ÖoB har i dagsläget över 100 varuhus i Sverige. Man har sedan tidigare ett varuhus på Erikslund och väljer nu att flytta till ett nytt läge i samma område, nu som hyresgäst hos G&K Blanks Fastigheter AB. Öppning beräknas under hösten 2016.

- Vi ser fram emot att flytta in bredvid både Jula och Willys, vi finns tillsammans på andra handelsplatser och vi vet att vi kompletterar varandra, säger ÖoB:s etableringschef Josef Sommarkrans.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige