Image
ÖoB front av butik
ÖoB front av butik Bild: ÖoB

ÖOB öppnar ny butik i Frölunda – tredje etableringen i år

Bolag Den 22 mars slår Lågpriskedjan ÖoB upp portarna till ett nytt varuhus i Frölunda. Det är kedjans tredje etablering i år och det fjärde ÖoB-varuhuset i Göteborgsregionen. Det nya varuhuset på 2 200 kvadratmeter är beläget på Topasgatan 3 intill MIO möbler.
Publicerad den 20 Mars 2023

– Vi har funnits i Göteborg i snart 20 år och har haft en trogen kundkrets från start. Nu blir vi ännu starkare i Göteborg med vårt fjärde varuhus och hoppas att ännu fler kunder ska hitta till oss, säger André Fredriksson, etableringschef ÖoB.

De övriga ÖoB-varuhusen i Göteborg ligger på Backaplan, i Gamlestaden samt i Sisjön, med etableringen i Frölunda ökar kedjan tillgängligheten för fler göteborgare att handla lågpris.

– Många hushåll har fått sämre ekonomi det senaste året till följd av stegrande inflation och ökade kostnader. Det gör att ännu fler söker sig till oss lågprisaktörer och där har vi en viktig roll att fylla, säger Eva Lundqvist, vd på ÖoBs moderbolag Runsvengruppen.

Etableringen i Frölunda har inneburit flera nyrekryteringar, sammanlagt handlar det om cirka 13 fasta medarbetare plus extrapersonal.

– Vi har haft ett högt söktryck vilket vi är mycket tacksamma för. Nu har vi rekryterat ett kompetent och engagerat team som ser fram emot att ta hand om våra kunder, säger André Fredriksson.

Den 25 januari invigdes ett nytt ÖoB-varuhus i Köping, en månad senare öppnades varuhuset i Borås och nu i Göteborg, den tredje etableringen för året. Och fler är på gång i närtid.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige