Image

O´Learys öppnar i Nacka Forum

Uthyrning I augusti öppnar sportbaren O'Learys i Unibail Rodamcos Nacka Forum. Restaurangen är på 340 kvadratmeter med en uteservering på 75 kvadratmeter.
Publicerad den 4 Juni 2013
Nacka Forum. Bild: Unibail-Rodamco
Nacka Forum. Nacka Forum. Nacka Forum. Nacka Forum. Nacka Forum.

- Vi är väldigt glada över att kunna hälsa O'Learys välkommen till Nacka Forum, en etablering som gör att vi kommer kunna erbjuda våra besökare ännu en matupplevelse som kompletterar vårt redan starka restaurangutbud, säger Louise Bergqvist, Centrumchef Nacka Forum.

- O'Learys är mer än bara en restaurang, det är en träffpunkt för alla, och vi hoppas att nackaborna kommer att trivas lika bra som om det vore deras andra vardagsrum, säger Vrej Kazanjian, franchisetagare för O’Learys i Nacka Forum.

O'Learys kommer att ligga i Melanders tidigare lokaler, och Melanders finns sedan i april på plan 1 i Nacka Forum.

Nacka Forum blev nyligen utsett till Årets Köpcentrum.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige