Image

Offentliga Hus köper i Nacka

Transaktioner Offentliga Hus, ett av de före detta politikerna Mats Hulth och Ulf Adehlsons bolag, köper en fastighet i Nacka av Ica Fastigheter.
Publicerad den 7 Juni 2012

Fastigheten är belägen intill Ica Maxi i Nacka.

- Vi ser mycket stor utvecklingspotential på den befintliga fastigheten. Ica Maxi, Nacka, är en av de stormarknader som omsätter mest i hela landet och det behövs bostäder och skolor i området eftersom Nacka växer så kraftigt. Dessutom ska tunnelbanan förlängas och det kommer att bli en station i den absoluta närheten. Vilken typ av exploatering det än blir kommer det även att gynna Ica, som har varit en mycket bra samarbetspartner under hela resan. Vi räknar med att göra fler gemensamma affärer, säger Erik Adehlson, vd för Offentliga Hus.

Adehlson och Hulth står också bakom bland andra Konkret Fastighetsutveckling AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY