Image

Nytt klädkoncept till Barkarbystaden

Uthyrning Club XPRS etablerar sig i Ica Fastigheters Barkarbystaden. Den nya klädbutiken, som riktar till sig till hela familjen, kommer att hyra 1 800 kvadratmeter butiksyta.
Publicerad den 3 November 2015

Järfällas nya stadsdel Barkarbystaden i norra Stockholm tar form med 18 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Flottiljen köpkvarter, som ägs och utvecklas av Ica Fastigheter, erbjuder handel, restauranger, vård, gym och service till besökare och boende i Barkarbystaden

ICA Fastigheters ambition är att skapa attraktiva hållbara platser och destinationer där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar. Flottiljen köpkvarter är ett exempel på detta där bostäder, butiker och service tillsammans bildar ett småskaligt handelskvarter. Nu kompletteras kvarteret med ytterligare en klädbutik.

– Vi är både glada och stolta över att Club XPRS väljer att öppna sin allra första butik i Flottiljen köpkvarter. Det är ett spännande och inspirerande koncept som kompletterar och stärker platsen på ett mycket bra sätt, säger Annika Schönefeld, uthyrningsansvarig på Ica Fastigheter Sverige.

Club XPRS butik i Flottiljen köpkvarter öppnar den 24 mars 2016.

– Vi är mycket nöjda med vårt val av område med handelsplatsen i Barkarbystaden. På 1 800 kvadratmeter kommer vi att skapa Sveriges mest moderna detaljhandel, och det känns väldigt spännande. Kombinationen för konsumenten som Ica Fastigheter sätter samman i sina handelsplatser passar oss perfekt, säger Victor Appelqvist, vd och grundare till Club XPRS.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige