Image
Bild: Fojab/NCC

Nya Triangeln: 75 procent uthyrt

Uthyrning Mer än ett år före öppning är hela 75 procent av ytorna i nya Triangeln i Malmö uthyrda. Här är några av butikerna som finns med från början, flera är helt nya i Sverige.
Publicerad den 24 Maj 2012
Bild: NCC
Nya Triangeln. Bilder: Fojab/NCC. Bild: Fojab
Nya Triangeln. Bilder: Fojab/NCC.

- Vi är speciellt nöjda med att kunna erbjuda butikskoncept som är helt nya för Sverige. Denim & Supply by Ralph Lauren är ett sådant exempel, säger Arne Johansson, centrumchef för Triangeln.
- Accessorize är också ett exempel på en internationell aktör som nu öppnar butik i Malmö, säger Ulrika Lindmark, projektchef för Triangeln.

Utbudet av restauranger ökar också kraftigt. Wayne´s Coffee blir ett viktigt nav i handelsplatsen. I den nybyggda delen av Triangeln etableras flera nya restauranger och caféer, några med söderläge och möjlig uteservering mot Sankt Johanneskyrkan och den bilfria platsen framför ingången till Citytunneln. Gym, frisör, skomakare och vaccinations-central kommer också att bidra till ökad service för både besökare och boende i närområdet.

Triangelns centrala läge i Malmö är unikt i förhållande till andra köpcentrum och med 100 000 förbipasserande varje dag är det en mycket attraktiv plats för olika verksamheter. Den nya handelsplatsen Triangeln kommer att dubblera sitt utbud och bestå av 150 butiker och restauranger, med motsvarande behov av ny arbetskraft, när allt är färdigt.
- Våra kunder kommer att känna igen sig i nya Triangeln. De allra flesta befintliga butiker väljer att stanna kvar och flera tar dessutom tillfället i akt och expanderar. Vi kan också erbjuda fler butiker med ett fullsortiment, vilket många konsumenter självklart efterfrågar, säger Arne Johansson, centrumchef för Triangeln.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige