Image

Nya restauranger till centrala Göteborg

Uthyrning Fyra nya restauranger öppnar i Wallenstams lokaler runt Avenyn och i innerstaden inom kort.  
Publicerad den 3 Maj 2016
Annons
Image

Efter tio år på Bergakungen öppnar Danilo sin andra restaurang i Göteborg och slår till hösten upp portarna till en 900 kvadratmeter stor restaurang vid Biopalatset på Kungstorget.

– Precis som på Bergakungen ser vi oss som en eventkrog. Till oss kommer man med fördel före bion, den stora matchen, konserten eller efter lördagsshoppingen. Och jag vågar lova att nya Danilo blir en upplevelse för alla sinnen och för alla som har mer planer för dagen än ”bara” ett restaurangbesök, säger Fredrik Sönne, krögare på Danilo.

Redan i maj öppnar Pinchos en ny tapasrestaurang om 500 kvadratmeter på Vasagatan. En stenkast därifrån får göteborgarna sitt egna argentinska steak house då Buenos Aires öppnar på Avenyn 1 i juli.

– Det är glädjande att vi nu kan öka innerstadens och Avenyns attraktionskraft ytterligare genom nya restauranger som kommer att kunna erbjuda intressanta matupplevelser men också inspirerande miljöer, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY