Image

Nya hyresgäster till Bricks Lund

Uthyrning Bricks Lund har fått nya hyresgäster. Medicinteknikföretaget Cellavision och restaurangoperatören Smarta Kök har tecknat avtal om att flytta in i den upprustade fastigheten.
Publicerad den 14 Oktober 2016
Annons
Image

Sedan 2015 har Niam, tillsammans med fastighetsägaren Partners Group, byggt om och effektiviserat den 24 000 kvadratmeter stora kontorsfastigheten Bricks Lund. Nu står det klart att Cellavision och Smarta Kök flyttar in i kontorskomplexet.

- Vi är stolta över att ha fått ett långsiktigt förtroende från våra nya hyresgäster. Nu återstår endast cirka 5 500 kvadratmeter kontorsyta att hyra ut i fastigheten, säger Ola Kolmert, projektutvecklare på Niam.

Det nytecknade avtalet med Cellavision löper över fem år. Medicinteknikföretaget kommer att hyra cirka 2 000 kvadratmeter på Bricks Lund.

Smarta Kök kommer att driva en restaurang på Bricks Lund. Restaurangoperatören kommer att hyra cirka 1 200 kvadratmeter. Smarta Kök ägs av Patrik Alemo och den välrenommerade kocken Peter J Skogström.

Bricks Lund ligger i Brunnshög som växt fram som ett av Lunds starkaste utvecklingsområde. Servicekonceptet i Bricks Lund består bland annat av en bemannad reception, tillgång till konferensrum, en av Lunds största hörsalar, gym samt en restaurang och kafé.

- Vi har uppdaterat lokalerna och ökat flexibiliteten på lokalindelningar i fastigheten, samt lanserat ett servicekoncept för samtliga hyresgäster och besökare. Vi har även möjlighet att bygga till fastigheten med ytterligare 10 000 kvadratmeter för företag som söker stora sammanhängande lokaler, säger Ola Kolmert, projektutvecklare på Niam.

Newsec Asset Management förvaltar fastigheten Bricks Lund för Niams räkning och har i samarbete med Niam förhandlat avtalen med hyresgästerna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY