Image

Nya chefer på Bygg-Fast

Karriär Bygg-Fast har utsett två nya affärsområdeschefer i Skåne. Johan Clementz blir affärsområdeschef i Helsingborg och Anders Eson Welin tillträder som affärsområdeschef i Malmö i maj.
Publicerad den 9 April 2014

Johan Clementz har rekryterats internt och Anders Eson Welin kommer närmast från rollen som ansvarig för projektavdelningen på Lundafastigheter och har erfarenhet från bland andra PNB, Fortifikationsverket och Skanska.

- Förändringarna följer vår plan att vara det nationella företaget med en position i landet där det händer och nu vill vi satsa mer i syd. 2014 och 2015 ser ut att bli mycket bra och därför satsar vi på fler rekryteringar. Vi behöver cirka 50 nya medarbetare de kommande åren som fastighetsutvecklare och projektledare, säger Peter Bellevik, vd på Bygg-Fast.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige