Image

Nya ägare till ″Hotellet″ i Löddeköpinge

TRANSAKTIONER Den 31 oktober flyttar hotellkedjan Scandic ut ur sina hyreslokaler som de hyr av fastighetsbolaget Solkärnan. Nu ska hotellet bli ett privatägt, personligt familjehotell.
Publicerad den 13 Augusti 2009

Den 1 november tillträder de nya ägarna Lars och Anna Carin Dahl som hyresgästerna till före detta Scandic hotellet på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge.

Lars har arbetat i många år som vd på Slagthuset i Malmö och har många års erfarenhet inom restaurangbranschen. Anna Carin har arbetat med hotell och service i hela sitt liv, och arbetat idag på hotellet. De bor i Löddeköpinge och har två tonårsbarn.

Paret Dahl kommer att driva hotellet som ett privatägt, personligt familjehotell med hög inriktning på service och dess inre miljö. De kommer att driva egen restaurang i anknytning till hotellet och arbeta med konferensverksamhet.

Konceptet bygger på att gästen skall känna sig varmt välkommen till en avslappnad och ombonad miljö, där den inbjudande känslan finns för det äkta och nära, ett mysigt och trivsamt hotell, med bra konferensmöjligheter och med en restaurang som har hemlagad mat.

Det är viktigt för dem båda att man värnar om miljön och de kommer att arbeta miljöinriktat.

- Vi har haft projektplaner i flera år på en om- och tillbyggnad av anläggning på området. Många av de strategiska besluten kring projektets utformning och koncept låg i avtalet med hotellet.

- Nu när vi har tecknat avtal med Lars och Anna-Carin kan vi gå vidare i våra planer kring projektet på Solkatten, som vi kallar vår anläggning.

Anläggningen kommer att ha fokus på turismen och serviceverksamheter, och vi kommer nu att påbörja vidare utvecklingen tillsammans med de övriga hyresgästerna vi har och alla andra intressenter som visat intresse för att etablera sig i vår anläggning. Vi har en vision och en affärsidé som vi arbetar med, denna behöver nu förankras och vidareutvecklas tillsammans med alla hyresgäster.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Peabs vd: "Man får ta ett kvartal i taget"

Bolag När Peab ska summera sitt första kvartal 2024 kan man visa upp en stark orderingång för perioden. Dock är marknaden i Norden starkt varierad: det råder god efterfrågan på anläggning, beläggning och övrigt husbyggande medan bostadsmarknaden fortsätter vara svag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige