Image

Ny vd för Newsec Investment Göteborg

Karriär Anders Åberg tar rollen som arbetande styrelseordförande i Newsec Investment Göteborg. Hans efterträdare som vd är utsedd.
Publicerad den 23 Februari 2016
Mattias Andersson. Bild: Newsec
Mattias Andersson.

Mattias Andersson blir ny vd för Newsec Investment Göteborg.

Föregångaren Anders Åberg kommer att ta rollen som arbetande styrelseordförande.

- Vi vet att Mattias är väl lämpad för uppgiften då vi haft förmånen att arbeta med honom tidigare under ett flertal år, och vi är väldigt glada att han har valt att återvända till Newsec. Mattias har alla de egenskaper som är viktiga för en vd i denna typ av verksamhet, säger Anders Åberg, arbetande styrelseordförande Newsec Investment.

Mattias Johansson har lång och gedigen erfarenhet inom transaktionsrådgivning och är utbildad civilekonom med en MSc i industriell och internationell marknadsföring från Uppsala Universitet. Han är registrerad som fastighetsmäklare sedan 2003.
Han har tidigare arbetat för Newsec, men kommer närmast från Cushman & Wakefield.

- Jag är glad att fått förtroendet att leda Newsec Investment och ser fram emot att tillsammans med våra duktiga medarbetare vidareutveckla verksamheten. Bolaget har under många år haft en mycket stark position på marknaden för fastighetstransaktioner i Väst- och Sydsverige, säger Mattias Andersson, som tillträder sin nya tjänst under mars 2016.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige