Image

Ny vd för Bygglet

Karriär Bygglet har rekryterat Hanna Konyi som ny vd. Hon tillträder sin roll under januari.
Publicerad den 3 Januari 2018
Hanna Konyi. Bild: Bygglet
Hanna Konyi.

Hanna Konyi kommer närmast från en tjänst som vd på Mktmedia. Bygglet har varit verksamma sedan 2011 och erbjuder ett webbaserat system för projekthantering speciellt utvecklat för byggbranschen.

På fyra år har Bygglet gått från tre till 31 anställda. De har sitt huvudkontor i Göteborg samt ytterligare ett kontor i Stockholm.

– Vi välkomnar Hanna Konyi som ny vd på Bygglet. Med sin erfarenhet av att driva företag i stark tillväxt blir Hanna en viktig del i Bygglets fortsatta utveckling, säger Jonas Wånggren, före detta vd på Bygglet.

– Vi ska fortsätta att utveckla verksamheten för att möta våra kunders behov och nu har vi en spännande tid framför oss med den nya plattformen Bygglet 2.0, säger Hanna Konyi.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige