Image
Flensburgska huset i Malmö har anor från 1500-talet.
Flensburgska huset i Malmö har anor från 1500-talet. Bild: Wikimedia commons

Ny uthyrning i Flensburgska huset i Malmö

Uthyrning Kommunikationsbyrån BBDO Nordics tecknar hyresavtal på 350 kvadratmeter i Flensburgska huset, en av Malmös äldsta byggnader. Huset, med en historik som sträcker sig tillbaka till 1500-talet, är en välkänd symbol för Malmöborna.
Publicerad den 16 Oktober 2023

Flensburgska huset, som är K-märkt, står nu inför en omsorgsfull renovering för att anpassas till kontorslokaler.

– Flensburgska huset är en fantastisk byggnad som nu kommer att få en fantastisk hyresgäst. Det har varit väldigt roligt att jobba tillsammans med så engagerade människor, både hos BBDO Nordics och hos fastighetsägaren Malmö Stad, säger Astrid Lundman, Hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield.

– Vi älskar Malmö, så att vi inom kort kommer att arbeta i en av stadens mest anrika byggnader känns fantastiskt roligt, säger Christoffer Petersson, Byråchef på BBDO Nordics.

BBDO förväntas flytta in i lokalerna i januari 2024. Rådgivare vid uthyrningen har Cushman & Wakefield varit.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige