Image
Helena Stålnert.
Helena Stålnert. Bild: Stålnert Kommunikation

Ny moderator för Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen Carin Hjulström tvingas hoppa av som moderator för Lokalmarknadsdagen den 10 september. Hennes ersättare blir ingen mindre än Helena Stålnert.
Publicerad den 12 Juni 2015
Carin Hjulström. Bild: Eddie Ekberg
Carin Hjulström.

Carin Hjulström har modererat Lokalmarknadsdagen sedan Lokalnytt och Fastighetssverige gick in som medarrangör 2012. Tanken var att hon skulle leda även höstens upplaga av det klassiska fastighetsseminariet. Men på grund av ett intensivt arbete med hennes kommande roman tvingas hon den här gången hoppa av det tidigare utannonserade åtagandet.

- Det känns jättetråkigt att inte kunna vara med i år men verkligheten är som den är. Jag kommer dock hemskt gärna tillbaka och modererar kommande Lokalmarknadsdagar, säger Carin Hjulström.

I stället kommer Lokalmarknadsdagen att modereras av Helena Stålnert, som efter 20 år på Aktuellt är ett välkänt ansikte för de flesta.

- Jag hoppas att jag kan göra en lika bra insats som jag förstår att Carin Hjulström har gjort. När jag har jobbat med Fastighetskvinnan och Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland har det varit väldigt intressanta ämnen och bra talare och det ser jag fram emot att det kommer att bli även på Lokalmarknadsdagen i Göteborg, säger Helena Stålnert.

Hon har ingen direkt koppling till Göteborg, det närmaste är väl att hon är från Västergötland, Ulricehamn.

- Men alla storstadsregioner brottas med liknande utmaningar vad gäller till exempel infrastruktur och bostäder och det kommer säkert att märkas även på Lokalmarknadsdagen, säger Helena Stålnert.

Helena Stålnert har gedigen erfarenhet av media och näringsliv. Fram till 2005 var hon journalist, bland annat många år på SVT:s Aktuellt som programledare, utrikeskorrespondent och chef.

Hon gick sedan över till näringslivet och blev kommunikationsdirektör på försvarsföretaget Saab och gick 2007 vidare till samma position på stålföretaget SSAB.

Nu driver hon det egna företaget Stålnert Kommunikation AB och arbetar bland annat med att hjälpa stora företag och organisationer med kommunikationsfrågor. Hon är också en erfaren moderator, speciellt inom näringsliv, ekonomi och politik.
Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras den 10 september i höst.

Och det blir på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet - http://www.fastighetssverige.se/lokalmarknadsdagen/

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige