Image

Ny markanvisning för Slättö i Norrköping

Bygg/Arkitektur Slättö, som sedan tidigare är med och utvecklar Inre Hamnen i Norrköping, har fått en ny markanvisning om 8 500 kvadratmeter.
Publicerad den 17 Juni 2016
Markanvisningen innebär 155 hyreslägenheter. Bild: Slättö Förvaltning
Markanvisningen innebär 155 hyreslägenheter.

Totalt fyra byggherrar erhöll tilldelning. Slättös anbud utformades i samarbete med Arkitektgruppen GKAK och Byggkoordinator och ger plats för 115 hyreslägenheter. Slättö avser utforma en varierad och levande stadsdel med spännande och berikande arkitektur.

– Vi är mycket stolta över att få en ytterligare tilldelning i Norrköping, det kommer komma båda våra projekt tillgodo. Vi avser även bidra med mervärden såsom kylrum för matleveranser, bil- och cykelpool samt digital tavla med kollektivtrafikinformation, förutom den spännande arkitekturen, säger Henrik Nordlöf, vice vd för Slättö Förvaltning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige