Image

Ny managing partner på Hannes Snellman

KARRIÄR Advokatbyrån Hannes Snellman har utnämnt en ny managing partner. Han efterträder Johan Aalto som blir senior partner.
Publicerad den 18 Augusti 2009

Carl-Henrik Wallin blir ny managing partner på Hannes Snellman den 1
september 2009. Efter att ha varit delägare på Hannes Snellman sedan 1998 och Head of M&A sedan 2004, kommer Carl-Henrik Wallin att efterträda Johan Aalto som i sin tur blir Senior Partner.

De nya utnämningarna kommer samtidigt som Hannes Snellman firar sitt hundraårsjubileum.

Det är en spännande tid för byrån som fortsätter sin internationella expandering. Hannes Snellman arbetar med transaktioner och konflikthantering i Norden och Ryssland.

- Hannes Snellman fungerar som en port till de nordiska länderna och Ryssland och företräder stora internationella och inhemska klienter. Carl-Henrik har den erfarenhet och de ledaregenskaper som krävs för att genomföra vår internationella strategi, säger tillträdande senior partner Johan Aalto.

Carl-Henrik har som ledamot av byråns styrelse och ledningsgrupp spelat en framträdande roll i utvecklingen av Hannes Snellmans strategi. Som chef för byråns största affärsområde, M&A, är han synnerligen välkänd för sin mångsidiga erfarenhet av internationella transaktioner.

- Jag känner mig hedrad och är entusiastisk över att ta över ledningen i vår dynamiska organisation. Det aktuella marknadsläget bjuder på både tuffa utmaningar och spännande möjligheter. Våra klienter måste alltid vara kärnpunkten i allt vi gör och vår högsta prioritet är att alltid garantera våra klienter förstklassig service, säger Carl-Henrik Wallin.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige