Image

Ny affärsområdeschef till Bygg-Fast/Forsen i Göteborg

Karriär Forsen Projekt har anställt Håkan Boman som ny affärsområdeschef för Bygg-Fast/Forsen Göteborg.
Publicerad den 13 Maj 2015
Håkan Boman. Bild: Forsen/Bygg-Fast
Håkan Boman.

Håkan Boman har sedan 2013 arbetat som produktionschef/projektledare på NCC. Dessförinnan har han varit avdelningschef på Tornstaden, arbetschef på Tuve Bygg och tidigare ett antal år i olika befattningar på Peab och NCC.

Bengt Johansson, vd Forsen Projekt och Bygg-Fast:

- Håkan har en bred erfarenhet från olika segment: bostäder, kontor, handel, industri och nu senast ett stort sjukhusprojekt. Så vi får inte bara en duktig ledare till vårt kontor i Göteborg, utan en projektledare med både bred och djup erfarenhet från branschen.

Som affärsområdeschef kommer Håkan Boman att arbeta aktivt i projektuppdrag vid sidan om ledarskapsarbetet. Han börjar i mitten på juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY