Image
Nu lanseras utmärkelsen Årets Unga Hållbarhetsprofil.
Nu lanseras utmärkelsen Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Nu lanseras Årets Unga Hållbarhetsprofil!

Stora Hållbarhetsdagen I dag öppnar nomineringen till en helt ny utmärkelse: Årets Unga Hållbarhetsprofil. Priset delas ut i samband med Stora Hållbarhetsdagen och går till en ung person (max 35 år) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och har fokus på hållbarhet.
Publicerad den 31 Januari 2023

Årets Unga Hållbarhetsprofil är en utmärkelse instiftad av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.
Priset delas ut i samband med seminariet Stora Hållbarhetsdagen.

Utmärkelsen går till en person, max 35 år (född 1988 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och som har fokus på hållbarhet.

Vinnaren av Årets Unga Hållbarhetsprofil är nyskapande, initiativrik och affärsdrivande samt uppmuntrar och inspirerar i sitt arbete till en hållbar (ekonomisk, ekologisk och social) utveckling. Vinnaren är en god förebild och är, eller har goda förutsättningar att bli, en framtida ledare i branschen.

– Hållbarhetsfrågan är, trots det oroliga läget i omvärlden, fortfarande mänsklighetens stora framtidsfråga och samhällsbyggnadssektorn spelar en viktig roll. Vi vill med den här utmärkelsen sätta ytterligare ljus på allt det positiva hållbarhetsarbete som pågår, inte minst bland yngre människor, säger Eddie Ekberg, chefredaktör för Fastighetssverige och Nordic Property News.

Klicka här för att nominera.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige