Image

Novi hyr ut till Academic Work i Hagastaden

Uthyrning Novi Real Estate har tecknat ett långsiktigt avtal med Academic Work om 2 673 kvadratmeter högst upp i fastigheten Städet 9 i Hagastaden. Academic Work utökar därmed sina kontorsytor i fastigheten.
Publicerad den 20 December 2017

Uthyrningen sker på uppdrag av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv. Academic Work kommer genom detta hyreskontrakt tillförhyra cirka 1,5 plan i fastigheten Städet 9, som i och med detta är fullt uthyrd.

– Vi är väldigt glada för att Academic Work väljer att expandera sin verksamhet hos oss i denna vackra fastighet. I takt med Hagastadens utveckling har vi konstaterat ett allt större intresse för området generellt men särskilt för denna fastighet. Utvecklingen av fastigheten pågår för fullt och det kommer bli fantastiskt spännande att se denna skräddarsydda lokal för Academic Work ta form, säger Alexander Johansson, uthyrare på Novi Real Estate.

– Denna uthyrning ligger helt i linje med vår långsiktiga plan för fastigheten, där vi skapar och erbjuder en helt unik lokal med en större sammanhängande yta. Det är glädjande att vi i nära dialog med våra befintliga kunder i fastigheterna lyckas tillgodose ändrade lokalbehov och därmed kan fortsätta långsiktigt goda samarbeten, som i det här fallet med Academic Work, säger Kinga Kinnunen, kundansvarig på Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige