När Egon öppnar sin andra resturang i Sverige blir det i landsmännen Olav Thons köpcentrum Sollentuna centrum.
– Vi har avvaktat med att öppna en andra restaurang i Sverige för att hitta den perfekta samarbetspartnern och ett läge som verkligen har framtidstro på, säger Dan Robert Halshamn, General Manager of Operations på Norrein Gruppen/Egon Restauranter.
Sollentuna centrum ser Egon som ett mycket positivt tillskott.
– Det är med stor glädje vi nu ingår i samarbete med Egon som under våren öppnar en 500 kvm stor restaurang i anslutning till vår food court. Egons koncept med sin varma atmosfär, vänliga service och goda mat tror jag kommer falla i god smak för våra kunder säger Carl Isaksson, centrumchef, Sollentuna centrum.
Egon kommer att ha cirka 200 sittplatser inomhus och en uteservering med cirka 100 sittplatser. Totalt så investeras det cirka 20 miljoner kronor och cirka 30 personer kommer att anställas.
– Vi har stor tro på Thon Property som stor aktör i Sverige och ser fram mot att öppna Egon i Sollentuna centrum under 2018. Med köpcentrumets goda logistik, användning av material, butiksmix och en engagerad ledning ser vi till att bli en del av utbudet i Sollentuna centrum, säger Dan Robert Halshamn.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.