Image
Jessica Fredriksson.
Jessica Fredriksson. Bild: Nordic PM

Nordic PM rekryterar operativ chef

Karriär Jessica Fredriksson ansluter till Nordic PM:s ledningsgrupp och tillsätts som ny operativ chef med stort inflytande över bolagets fortsatta tillväxtresa.
Publicerad den 1 April 2022

Fastator-bolaget Nordic PM rekryterar Jessica Fredriksson som ny operativ chef till huvudkontoret i Nacka med start första april 2022. Rollen som operativ chef kommer att innebära stort fokus på bolagets fortsatta tillväxtresa med effektivisering av leveranser och arbetssätt, införsäljning av externa affärer samt utveckling av kund- och medarbetarnöjdhet.

Jessica Fredriksson har jobbat i fastighetsbranschen sedan 2006, både på konsult- och fastighetsägarsidan, och kommer senast från en tjänst som fastighetschef hos Lidingö stad samt innehar vd-posten på Lidingö Fastighets AB.

– Vi är mycket glada över att Jessica valt att ansluta sig till oss på Nordic PM och jag tror att hon kommer att bli en värdefull och välkomnad tillgång i vår organisation, säger vd Jeanette Öhrn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige