Image
Vasagatan 12 i centrala Stockholm
Vasagatan 12 i centrala Stockholm Bild: Nordic PM

Nordic PM hyr ut till coworkingföretag på Vasagatan

Uthyrning Nordic PM hyr ut 3 000 kvadratmeter kontorsyta fördelat på 4 våningar på Vasagatan 12 i Stockholm CBD på uppdrag av Union Investment som äger fastigheten Uggleborg 14 sedan 2017.
Publicerad den 8 December 2022

Den nya hyresgästen i Stockholm Hub är IOFFICE Business Center, som bedriver verksamhet inom coworking runt om i Stockholm. Det tecknade hyresavtalet sträcker sig över 11 år med verkan från och med den 6 december 2022.

– IOFFICE Business Center har ett tydligt tillväxtmål och vi utökar nu vår portfölj med en 7:e anläggning, om 3 000 kvm, på Vasagatan 12. Med detta når vi 20 000 kvm kontor för coworking i centrala Stockholm. Vi ser fram emot att sitta på Vasagatan 12 i Stockholm HUB och tackar Nordic PM för ett gott samarbete under förhandlingsprocessen, säger Homan Tehrani, vd för IOFFICE Business Center.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta ett så etablerat bolag till fastigheten, säger Jeanette Öhrn, vd på Nordic PM.

Kontorsfastigheten Stockholm Hub ligger i centrala Stockholm, mycket nära centralstationen. Området är ett av de mest efterfrågade kontoren i den svenska huvudstaden. På grund av sitt centrala läge har byggnaden utmärkta transportförbindelser och är omgiven av många urbana restauranger, detaljhandel och serviceerbjudanden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige