Image

Nordic PM får driftuppdrag av Altira

Bolag Nordic PM har tecknat avtal med Altira AB, som ger Nordic PM ansvar för den tekniska driften av Altiras fastighetsbestånd.
Publicerad den 11 Februari 2016
Hotell Foresta på Lidingö. Bild: Nordic PM
Hotell Foresta på Lidingö.

Fastigheterna, som utgörs av Hotell Foresta på Lidingö, Rådanskolan i Sollentuna samt Salems vårdcentral i Rönninge, omfattar sammanlagt drygt 20 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

I samband med det nytecknade avtalet nyanställer Nordic PM en drifttekniker, Örjan Johansson, som kommer att ansvara för den tekniska driften av fastigheterna. Han kommer närmast från Altira och har tidigare även varit anställd hos HSB.

– Vi är mycket glada över att ha fått detta uppdrag och Altiras förtroende och ser fram emot att vara samarbetspartner till dem. Vi gläds också över den rekrytering som detta medfört och vi hälsar Örjan varmt välkommen i Nordic PM:s fastighetsteam, säger Niko Paleovrachas, huvudansvarig för fastighetsförvaltning på Nordic PM.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige